Noelia Castillejo Montoya

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About

Noelia Castillejo Montoya

Teaching

Course
Degree
Type
Duration
ECTS
MINIMAL PROCESSING TECHNIQUES TO PRESERVE QUALITY AND SAFETY OF HORTICULTURAL PRODUCE
Máster Universitario en Innovación, Desarrollo y Sostenibilidad Agroalimentariao
Type
O
Duration
1Q
ECTS
4
TÉCNICAS DE PROCESADO MÍNIMO HORTOFRUTÍCOLA PARA PRESERVAR LA CALIDAD Y SEGURIDAD
Máster en Ingeniería Agronómica
Type
O
Duration
1Q
ECTS
4
INTRODUCCIÓN A LAS INDUSTRIAS AGROALIMENTARIAS
Grado en Ingeniería Agroalimentaria y de Sistemas Biológicos - Plan 2024
Type
B
Duration
2Q
ECTS
3

Abbreviation list

  • BS: Basic course
  • B: Required course
  • O: Elective course
  • A: Year-long
  • 1Q: 1st half
  • 2Q: 2st half

Teaching evaluation

Year
Course
Degree
Class
Survey respondent
Average (*)
2021-22
FOOD ENGINEERING OPERATIONS
518103016
Bachelor's degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Class
1
Survey respondent
5
Average
4.4
2020-21
FOOD ENGINEERING OPERATIONS
518103016
Bachelor's degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Class
1
Survey respondent
7
Average
4.71
INTRODUCTION TO FOOD INDUSTRIES TECHNOLOGY
229101007
Master's degree in Agronomic Engineering
Class
1
Survey respondent
4
Average
4.75
(*) Average over a maximum of 5