Alberto Garre Pérez

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  • Teaching area: Tecnología de Alimentos
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Teaching

Course
Degree
Type
Duration
ECTS
RISK ANALYSIS AND PREDICTIVE MICROBIOLOGY
Type
O
Duration
1Q
ECTS
4
CONTAMINATION AND RECONTAMINATION CONTROL TECHNIQUES IN FOOD PROCESSING AND PACKAGING
Type
O
Duration
1Q
ECTS
4
INTRODUCCIÓN A LA CIENCIA DE DATOS: APLICACIONES A SISTEMAS BIOLÓGICOS Y ALIMENTARIOS
Type
O
Duration
1Q
ECTS
4
INGENIERÍA DE LA PRODUCCIÓN EN LA INDUSTRIA ALIMENTARIA
Type
B
Duration
2Q
ECTS
4
ANÁLISIS DE RIESGOS Y MICROBIOLOGÍA PREDICTIVA
Type
O
Duration
1Q
ECTS
4
TÉCNICAS DE CONTROL DE LA CONTAMINACIÓN Y RECONTAMINACIÓN EN EL PROCESADO Y ENVASADO DE ALIMENTOS
Type
O
Duration
1Q
ECTS
4
INTRODUCCIÓN A LA CIENCIA DE DATOS:APLICACIÓN A SISTEMAS BIOLÓGICOS Y ALIMENTARIOS
Type
O
Duration
1Q
ECTS
4
FOOD QUALITY, SAFETY AND TRAZABILITY
Bachelor's degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Type
O
Duration
A
ECTS
7.5
REFRIGERATION AND FOOD PROCESSING TECHNOLOGY
Bachelor's degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Type
O
Duration
A
ECTS
7.5
FOOD PROCESSING AND PACKAGING EQUIPMENT
Bachelor's degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Type
O
Duration
2Q
ECTS
6

Abbreviation list

  • BS: Basic course
  • B: Required course
  • O: Elective course
  • A: Year-long
  • 1Q: 1st half
  • 2Q: 2st half