Alberto Garre Pérez

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  • Teaching area: Tecnología de Alimentos
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Teaching

Course
Degree
Type
Duration
ECTS
RISK ANALYSIS AND PREDICTIVE MICROBIOLOGY
Master's degree in Advanced Techniques for Agricultural Alimentary Research and Development
Type
O
Duration
1Q
ECTS
4
CONTAMINATION AND RECONTAMINATION CONTROL TECHNIQUES IN FOOD PROCESSING AND PACKAGING
Master's degree in Advanced Techniques for Agricultural Alimentary Research and Development
Type
O
Duration
1Q
ECTS
4
PRODUCTION ENGINEERING IN FOOD FACTORIES
Master's degree in Agronomic Engineering
Type
B
Duration
2Q
ECTS
4
PREDICTIVE MICROBIOLOGY AND IMPROVEMENT OF FOOD SAFETY
Master's degree in Agronomic Engineering
Type
O
Duration
1Q
ECTS
4
FOOD QUALITY, SAFETY AND TRAZABILITY
Bachelor's degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Type
O
Duration
A
ECTS
7.5
FOOD PROCESSING AND PACKAGING EQUIPMENT
Bachelor's degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Type
O
Duration
2Q
ECTS
6

Abbreviation list

  • BS: Basic course
  • B: Required course
  • O: Elective course
  • A: Year-long
  • 1Q: 1st half
  • 2Q: 2st half

Projects

Date
Title
09/2023 — 08/2028

LINKING SOIL BIODIVERSITY AND ECOSYSTEM FUNCTIONS AND SERVICES IN DIFFERENT LAND USES: FROM THE IDENTIFICATION OF DRIVERS, PRESSURES AND CLIMATE CHANGE RESILIENCE TO THEIR ECONOMIC VALUATION

I.P.: / Raúl Zornoza Belmonte
Financial Entity: Commission Of The European Comunities
09/2021 — 08/2024

Descontaminación y tratamiento durante el procesado con antimicrobianos naturales en nanoemulsión para garantizar la seguridad de bebidas vegetales y smoothies pasteurizados

Ref: PID2020-116318RB-C32
I.P.: Pablo Salvador Fernández Escámez / Alfredo Palop Gómez
Financial Entity: Agencia Estatal de Investigación
09/2021 — 08/2024

Determination of Essential Oils inhibitory effect on fruits and vegetables ethylene production to develop innovative active packaging systems

Ref: PID2020-119882RB-I00
I.P.: Ginés Benito Martínez Hernández / Antonio López Gómez
Financial Entity: Agencia Estatal de Investigación
09/2022 — 06/2024

EUFORA 2223 - HUNGRÍA

I.P.: / Alberto Garre Pérez
Financial Entity: European Assiciation For Integrating Food Science And Engineering Konowledge Into The Food Chain
09/2022 — 06/2024

EUFORA 2223- RUMANÍA

I.P.: / Alberto Garre Pérez
Financial Entity: European Assiciation For Integrating Food Science And Engineering Konowledge Into The Food Chain
01/2018 — 06/2021

Validación de nuevas herramientas y procesos para el análisis y la mejora de la seguridad alimentaria microbiológica

Ref: AGL2017-86840-C2-1-R
I.P.: Alfredo Palop Gómez / Pablo Salvador Fernández Escámez
Financial Entity: Agencia Estatal de Investigación
07/2017 — 06/2019

Desarrollo de la estructura necesaria para llevar a cabo una priorización y evaluación de riesgos biológicos cuantitativa en España

Ref: AGL2016-82014-REDT
I.P.: Pablo Salvador Fernández Escámez
Financial Entity: Ministerio de Economía, Industria y Competitividad

Contracts

Date
Title
07/2023 — 10/2023

Validación microbiológica de un proceso de esterilización de alimentos previo al envasado

Ref: 7737/23IA
I.P.: Alfredo Palop Gómez
01/2019 — 06/2019

Optimización logística para la mejora de la gestión de almacenes y control de inventarios

Ref: 5782/19EE
I.P.: Eloy Hontoria Hernández
06/2018 — 03/2019

Análisis cuantitativo de riesgos microbiológicos asociados al uso de aguas regeneradas como agua de riego de hortalizas de hoja

Ref: 5393/18IAEA
I.P.: Alberto Garre Pérez
12/2017 — 11/2018

Caracterización microbiológica de una línea de procesado de Hot soups

Ref: 5113/17IAEA
I.P.: Pablo Salvador Fernández Escámez