Adolfo Falagán Prieto

  • Teaching area: Producción Animal

Adolfo Falagán Prieto




  • EMAIL

  • Teaching area: Producción Animal
Internet Explorer no está soportado por esta aplicación

Recomendamos que instale un navegador más moderno como por ejemplo Mozilla Firefox, Microsoft Edge (Windows 10), Vivaldi, Brave, Opera o Google Chrome. Este sitio web también es compatible con Safari en macOS.

About

Adolfo Falagán Prieto

PhD in PhD Agricultural Engineer from University of Cordoba (SPAIN) - 1980

Office Hours

Location
Day
Schedule
EDIFICIO de ETSI AGRONÓMICA, Floor 1, Office 1.27
Además, cualquier otro día con cita programada
Wednesday
09:00 — 11:00
EDIFICIO de ETSI AGRONÓMICA, Floor 1, Office 1.27
Además, cualquier otro día con cita programada.
Thursday
09:00 — 11:00

Teaching

Course
Degree
Type
Duration
ECTS
ANIMAL PRODUCTION SYSTEMS
Master's degree in Agronomic Engineering
Type
B
Duration
2Q
ECTS
6
ANIMAL PRODUCTION
Degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Type
B
Duration
1Q
ECTS
6

Abbreviation list

  • BS: Basic course
  • B: Required course
  • O: Elective course
  • A: Year-long
  • 1Q: 1st half
  • 2Q: 2st half

Projects

Date
Title
12/2002 — 06/2006

Efecto de los haplotipos de los genes de la caseínas y de genes relacionados con el metabolismo de ácidos grasos sobre la composición y propiedades de la leche de cabra murciano-granadina

Ref: AGL2002-04304-C03-01
I.P.: Eva Armero Ibáñez
Financial Entity: Ministerio de Ciencia y Tecnología

Contracts

Date
Title
09/2021 — 03/2022

Implementación de un sistema telemático de evaluación para la certificación de queserías y una herramienta de panel de cata para el Consejo Regulador del Queso de Murcia DOP

Ref: 6772/21MAE
I.P.: Mathieu Kessler
10/2018 — 04/2019

Estudio de los datos e implementación de un sistema telemático de gestión del Consejo Regulador del Queso de Murcia DOP

Ref: 5605/18MAE
I.P.: Mathieu Kessler

Publications

Year
Type
Title
2014
Journal ar

Armero E y Falagán A. A comparison of growth, carcass traits, and tissue composition of “Segureña” lambs raised either in an extensive production system or an intensive one.

Animal Production Science

Teaching evaluation

Year
Course
Degree
Class
Survey respondent
Average (*)
2021-22
ANIMAL PRODUCTION
518102005
Degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Class
1
Survey respondent
6
Average
4.17
2020-21
ANIMAL PRODUCTION
518102005
Degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Class
1
Survey respondent
21
Average
3.95
ANIMAL PRODUCTION SYSTEMS
229101009
Master's degree in Agronomic Engineering
Class
1
Survey respondent
8
Average
3.38
2019-20
ANIMAL PRODUCTION
518102005
Degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Class
1
Survey respondent
30
Average
3.73
ANIMAL PRODUCTION SYSTEMS
229101009
Master's degree in Agronomic Engineering
Class
1
Survey respondent
10
Average
4.7
2018-19
ANIMAL PRODUCTION
518102005
Degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Class
2
Survey respondent
24
Average
4.25
ANIMAL PRODUCTION SYSTEMS
229101009
Master's degree in Agronomic Engineering
Class
1
Survey respondent
12
Average
4
2017-18
ANIMAL PRODUCTION
518102005
514108003
Grado en Ingeniería de la Hortofruticultura y Jardinería
Degree in Agri-food and Biological Systems Engineering
Class
2
Survey respondent
13
Average
4.38
ANIMAL PRODUCTION SYSTEMS
229101009
Master's degree in Agronomic Engineering
Class
1
Survey respondent
11
Average
3.18
(*) Average over a maximum of 5